Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prins Harry laat zijn memoires schrijven

De hele Sussexit zal worden behandeld. Prins Harry (36) is zo goed als klaar met de eerste versie van zijn memoires. Het is voor het eerst dat een 'senior royal' met zo'n boek komt en zijn ghostwriter is  Pulitzer-winnaar J. R. Moehringer, die eerder memoires schreef voor Andre Agassi en Nike med...

Prins Harry laat zijn memoires schrijven

De hele Sussexit zal worden behandeld.

Prins Harry (36) is zo goed als klaar met de eerste versie van zijn memoires. Het is voor het eerst dat een 'senior royal' met zo'n boek komt en zijn ghostwriter is  Pulitzer-winnaar J. R. Moehringer, die eerder memoires schreef voor Andre Agassi en Nike medeoprichter Phil Knight.

In oktober moeten de memoires helemaal af zijn. De hertog van Sussex schrijft het boek 'niet als de prins die hij bij zijn geboorte werd, maar als de man die ik ben geworden.' Harry zal alle “hoogte- en dieptepunten” delen, zijn fouten en de lessen die hij heeft geleerd, zo kondigt hij aan.

Harry's kant van het verhaal

"Ik heb door de jaren heen veel petten gedragen, zowel letterlijk als figuurlijk”, zegt hij. “Ik hoop dat ik door mijn verhaal te vertellen kan laten zien dat het niet uitmaakt waar we vandaan komen. We hebben meer gemeen dan we denken." Hij kijkt ernaar uit dat mensen straks zijn kant van het verhaal uit eerste hand zullen horen.

‘Intiem en oprecht’

Penguin Random House beschrijft het boek, dat nog geen titel heeft, als “intiem en oprecht”. Volgens de uitgever zal Harry “voor de allereerste keer zijn ervaringen, avonturen, verliezen en levenslessen die hem hebben gevormd delen”.