Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prins Christian van Denemarken doet belijdenis

En de royal teckel was er uiteraard bij. Hij is inmiddels langer dan zijn vader, prins Christian (15), de oudste zoon van kroonprins Frederik en kroonprinses Mary van Denemarken. Als beoogd troonopvolger wordt hij later het hoofd van de Deense Kerk. Bij dat traject hoort kiezen voor de kerk, zeg ...

Prins Christian van Denemarken doet belijdenis

En de royal teckel was er uiteraard bij.

Hij is inmiddels langer dan zijn vader, prins Christian (15), de oudste zoon van kroonprins Frederik en kroonprinses Mary van Denemarken. Als beoogd troonopvolger wordt hij later het hoofd van de Deense Kerk.

Bij dat traject hoort kiezen voor de kerk, zeg maar de Deense variant van belijdenis doen. De familie hield het klein: men kwam bijeen in de kapel van Fredensborg met koningin Margrethe en een van haar teckels.

De familie had het colour-coordinating memo gehad en prinses Isabella was helemaal on trend met haar wijde broek.

Het Deense hof deelde een reeks foto's van de prins, van zijn leven tot nu toe.

Leuk om ook de Australische kant van de familie eens te zien! 

Christian woont nu nog in Kopenhagen, maar begint in augustus op kostschool Herlufsholm, waar ook zijn neef prins Nikolai (de zoon van prins Joachim) op heeft gezeten.

En ook als prins kun je erop rekenen dat je trotse ouders er toch een #awkward momentje van maken. 

Na afloop zijn er ook nog officiële foto's gemaakt. 

Foto's (c) ANP, Det Danske Kongehus, PPE Agency

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in