Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prins Charles’ dure kerstcadeaus

  Iedereen mag shoppen in het kerstwinkeltje van Prins Charles’ thuisbasis Highgrove. Maar de door de prins goedgekeurde kerstcadeaus zijn niet voordelig. De jaarlijkse online kerstshop van Highgrove Estate is vanaf deze week weer geopend, en dat betekent dat we lekker kunnen neuzen tussen de cad...

Prins Charles’ dure kerstcadeaus

Iedereen mag shoppen in het kerstwinkeltje van Prins Charles’ thuisbasis Highgrove. Maar de door de prins goedgekeurde kerstcadeaus zijn niet voordelig.

De jaarlijkse online kerstshop van Highgrove Estate is vanaf deze week weer geopend, en dat betekent dat we lekker kunnen neuzen tussen de cadeautjes die vage kennissen dit jaar van Charles en Camilla in hun kerstsok krijgen.

Corgi-sokken

Sokken met Corgi’s (de favoriete hondjes van the queen) erop? Check. Charles’ favoriete gemberlikeur? Check. Kerstige manchetknopen? Checkerdecheck. Het kost allemaal een paar centen, maar dan heb je ook wat.

Alle ponden verzamelen

Die sokken koop je voor 15 pond, en voor 5 pond koop je een kerstbal, maar de prijzen lopen snel op. Voor het duurste item, een cadeaumand vol met alles van champagne tot chocolaatjes, betaal je bijna vierhonderd pond.

Voor het goede doel

Gelukkig is het allemaal voor een goed doel: alle winst van de Highgrove-producten wordt rechtstreeks gedoneerd aan The Prince of Wales’s Charitable Foundation waarmee talloze goede doelen worden gesteund.