Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prins Albert: 'Charlene komt eerder terug'

Maar of het écht beter gaat met de prinses? Verwarring alom rond de gezondheidstoestand van prinses Charlene van Monaco. Op woensdagavond werd ze nog met spoed onder een andere naam opgenomen in het Netcare Alberlito Hospital in Ballito iets ten noorden van Durban vanwege een 'medical emergency'....

Prins Albert: 'Charlene komt eerder terug'

Maar of het écht beter gaat met de prinses?

Verwarring alom rond de gezondheidstoestand van prinses Charlene van Monaco. Op woensdagavond werd ze nog met spoed onder een andere naam opgenomen in het Netcare Alberlito Hospital in Ballito iets ten noorden van Durban vanwege een 'medical emergency'.

Het paleis kwam met een vaag statement: 'De prinses herstelt in Zuid-Afrika waar haar medische team adviseert dat ze niet reist voor alle noodzakelijke procedures voltooid zijn. De prinses zou op 3 september nog een ingreep ondergaan, voor ze opeens erg ziek werd."

Tegelijk zegt prins Albert tegen People dat Charlene "klaar is om naar huis te gaan." Hij was de afgelopen dagen bij haar in Zuid-Afrika met hun tweeling, prins Jacques en prinses Gabriella (6).

Bij terugkomst woonde de prins het feest voor de achttiende verjaardag van zijn oudste zoon Alexandre bij en ging nog een dagje kanoën in de Dordogne met de tweeling.

Prinses Charlene liet eerder zelf weten dat ze niet dacht voor eind oktober terug te kunnen keren naar Monaco, door complicaties aan operaties aan haar holtes. "Ik weet dat ze misschien 'eind oktober' heeft gezegd," zei prins Albert, "maar dat was voor deze laatste ronde van medische afspraken. Ik ben er vrij zeker van dat we die tijd kunnen inkorten."

Albert kon naar eigen zeggen de afgelopen dagen met eigen ogen zien dat ze de stijgende lijn te pakken had en vergezelde Charlene ook naar een medische afspraak in aanwezigheid van haar chirurg, om de laatste ontwikkelingen in haar diagnose te horen.

De datum van terugkeer naar Monaco "hangt af van wat haar artsen zeggen", zegt Albert, maar hij heeft er alle vertrouwen in dat ze in de loop van deze maand weer thuis zal zijn. Mits er niet weer medisch drama toeslaat, natuurlijk.

Charlene is er in ieder geval erg aan toe om terug te gaan. De prins onthulde dat zijn vrouw bereid was alles te doen om terug te keren. "Ze is er klaar voor. Ze grapte dat ze klaar was om illegaal op een schip terug naar Europa te reizen."

Foto's (c) Getty Images, Palais Princier, prinses Charlene

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in