Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prachtige tiara's voor de Zweedse royals

Bij elk etentje pakken ze weer groots uit, heerlijk!  De Zweden hadden deze week weer eens een galadiner in het Koninklijk Paleis en het is altijd heerlijk om te zien hoe ze dat aanpakken, met lakeien, tiara's en uiteraard ook prachtige jurken. Het betrof het representatiediner voor leden van het...

Prachtige tiara's voor de Zweedse royals

Bij elk etentje pakken ze weer groots uit, heerlijk! 

De Zweden hadden deze week weer eens een galadiner in het Koninklijk Paleis en het is altijd heerlijk om te zien hoe ze dat aanpakken, met lakeien, tiara's en uiteraard ook prachtige jurken.

Het betrof het representatiediner voor leden van het corps diplomatique en parlement, de overheid, wetenschap, sport bedrijfsleven en cultuur en mensen die de koninklijke familie tijdens werkbezoeken ontmoette en indruk hebben gemaakt.

Koningin Silvia droeg de Connaught Tiara en verder een wolk van bordeaux kant die nog niet eerder is gespot. Vrijwel al haar avondkleding wordt voor haar gemaakt door haar eigen team.

Kroonprinses Victoria herdroeg de japon die ze ook aanhad tijdens de inhuldiging van koning Willem-Alexander en de Zes Knopen tiara, een favorietje van haar.

Kroonprinses  Sofia droeg de originele versie van de tiara die ze voor haar huwelijk van haar schoonouders kreeg: met smaragden. Ze kan hem inmiddels ook optuigen met parels en diamanten, maar bij haar jurk van By Malina waren de groene edelstenen een prima keuze.

Uiteraard was er feestelijk gedekt...

... en kwam ook het zilveren en gouden bestek weer eens op tafel. 

Foto's (c) Kungahuset 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in