Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prachtig! Zo ziet de kleindochter van Jackie Kennedy eruit

Dat zijn nou eens geweldige genen. Jackie Kennedy, de bekendste First Lady van Amerika, heeft een look-a-like, namelijk haar 27-jarige kleindochter. Rose Schlossberg is de oudste dochter van Caroline Kennedy, het laatst nog levende kind van de Kennedy’s, en haar man Edwin Schlossberg. Naast haar ...

Prachtig! Zo ziet de kleindochter van Jackie Kennedy eruit

Dat zijn nou eens geweldige genen.

Jackie Kennedy, de bekendste First Lady van Amerika, heeft een look-a-like, namelijk haar 27-jarige kleindochter. Rose Schlossberg is de oudste dochter van Caroline Kennedy, het laatst nog levende kind van de Kennedy’s, en haar man Edwin Schlossberg. Naast haar prachtige verschijning, heeft zij ook een goed stel hersenen: zij heeft zowel een Harvard- als de Universiteit van New York diploma op zak. In beide opzichten lijkt zij sprekend op haar oma.

Humor, hersenen en bruine lokken

Rose is een aankomend talent als comédienne die haar eigen satirische webserie heeft gelanceerd. De zes-afleveringen lange serie End Times Girls Club leert vrouwen hoe zij kunnen overleven in een apocalypse (het einde van de wereld). Het concept is geïnspireerd op haar laatste jaar op de Universiteit van New York. "Ik zag hoe New York reageerde op Hurricane Sandy en hoe onvoorbereid mensen waren - in het bijzonder de meisjes die zich als jonkvrouwen gingen gedragen", vertelt Rose aan Mashable. Humor, hersenen, bruine lokken, vriendelijke lach, Bambi-ogen en een mooi figuur. Oma zal trots zijn.

Bron: Daily Mail

LEES OOK: De iconische stijl van Carolyn Bessette Kennedy, zo bij jou in de kast!

Volg jij Nouveau al op Instagram? Neem een kijkje backstage en laat je inspireren door de nieuwste trends, reizen, beauty en cultuur.