Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Powerpak! Prinses Laurentien gaat er vol voor

En kijk de andere prinsessen toch eens! Eindelijk mocht het weer: een traditionele Koningsdag met niet alleen het koninklijk gezin maar ook andere leden van de koninklijke familie. Met naast Willem-Alexanders neven en hun eega's natúúrlijk ook prins Constantijn en prinses Laurentien. Die er duide...

Powerpak! Prinses Laurentien gaat er vol voor

En kijk de andere prinsessen toch eens!

Eindelijk mocht het weer: een traditionele Koningsdag met niet alleen het koninklijk gezin maar ook andere leden van de koninklijke familie. Met naast Willem-Alexanders neven en hun eega's natúúrlijk ook prins Constantijn en prinses Laurentien.

Die er duidelijk zin in had, daar in Maastricht. Het handjes schudden was even onwennig, maar al snel zat de sfeer er goed in. En zagen we Laurentien het fel opnemen tegen Constantijn tijdens een spel (ze won, natuurlijk).

Voor de gelegenheid droeg de prinses een pak van het label Etro met eronder een top van haar geliefde Hardies.

Laurentien kennen we natuurlijk van haar gedurfde smaak, en ook vandaag stelde ze weer niet teleur.

Noch de andere prinsessen trouwens. Marilène kwam in zachtgeel, heerlijke lentevibes...

...Annette droeg wit met groen (een thema vandaag)...

...en Aimée koos voor glitterend blauw.

En dan was er natuurlijk ook prinses Anita nog, die er niet alleen beeldig uitzag in haar vlinderlook, maar live op de NPO ook nog eens liet zien dat ze geweldig kan dansen, samen met prins Pieter-Christiaan.

Beeld: Brunopress/ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in