Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Pippa Middleton bevallen van derde kind

Hertogin Kate is weer tante geworden!  Veel nieuws rond Pippa Matthews-Middleton dezer dagen. Zo haalde ze haar Master's Degree en verhuizen haar man James en zij naar de country. En sinds een dag of tien gonst ook rond dat het stel een derde kindje heeft gekregen. Inmiddels is dat ook bevestigd,...

Pippa Middleton bevallen van derde kind

Hertogin Kate is weer tante geworden! 

Veel nieuws rond Pippa Matthews-Middleton dezer dagen. Zo haalde ze haar Master's Degree en verhuizen haar man James en zij naar de country. En sinds een dag of tien gonst ook rond dat het stel een derde kindje heeft gekregen.

Inmiddels is dat ook bevestigd, door niemand minder dan de opa, Michael Middleton aan Richard Eden van de Daily Mail. Het is een meisje, Pippa en James zijn al ouders van Arthur (3) en Grace (1). Het verklaart waarom Pippa dit jaar afwezig was op Wimbledon, waar ze graag een wedstrijd bijwoont.

Het meisje zou een paar weken geleden al geboren zijn. Gezien het feit dat de eerste speculaties over de gezinsuitbreiding pas tijdens de Platinum Jubilee opdoken, is dit een absolute Stealth Society Zwangerschap geweest. Hoe dan ook, van harte Pippa en James! 

UPDATE: Het meisje heet Rose! 

Foto (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in