Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Pink lady: 3 x Máxima houdt van roze

Menig modehart gaat sneller kloppen als koningin Máxima in de meest prachtige creaties verschijnt. En dat snappen wij maar al te goed. Vandaar dat we weer een mooi rijtje onder de aandacht willen brengen. En wel in het roze. Want knallen dat kan ze, met kleuren dan. 1. Pretty in pink Ook al kleur...

Pink lady: 3 x Máxima houdt van roze

Menig modehart gaat sneller kloppen als koningin Máxima in de meest prachtige creaties verschijnt. En dat snappen wij maar al te goed. Vandaar dat we weer een mooi rijtje onder de aandacht willen brengen. En wel in het roze.

Want knallen dat kan ze, met kleuren dan.

1. Pretty in pink

Ook al kleurde de dag oranje tijdens Koningsdag in 2016, Máxima koos voor zuurstokroze. Een van haar favoriete ontwerpers, mode-ontwerper Natan, tekende voor het design: de top, rok, de pumps en clutch komen van zijn hand.

2. Knallen

Zwaar bewaakt of niet, Máxima zal hoe dan ook ‘knallen’ met haar ouftit tijdens een bezoek aan Bangladesh. En wederom in zuurstokroze. Leuk weetje: onze koningin droeg exact dezelfde top en rok van Michael Kors als Victoria’s Secret-model Lily Aldridge.

3. Zuurstok

Een van de mooiste roze creaties vinden wij toch wel de japon die de koningin droeg tijdens de viering van het tienjarig jubileum van stichting Het Begint met Taal. Ze koos voor die gelegenheid voor een knalroze robe van Natan en een hoed van Fabienne Delvigne.