Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Peperduur slapen rondom royal wedding

Wie graag in Windsor wil zijn rondom de royal wedding op 19 mei moet diep in de buidel tasten: slaapplaatsen gaan voor ongehoord hoge bedragen over de toonbank. Het belooft een historische dag te worden, bij St. George’s Chapel op de gronden van Windsor Castle. Daar stappen prins Harry en zijn Me...

Peperduur slapen rondom royal wedding

Wie graag in Windsor wil zijn rondom de royal wedding op 19 mei moet diep in de buidel tasten: slaapplaatsen gaan voor ongehoord hoge bedragen over de toonbank.

Het belooft een historische dag te worden, bij St. George’s Chapel op de gronden van Windsor Castle. Daar stappen prins Harry en zijn Meghan op zaterdag 19 mei in het huwelijksbootje. En ja, dat willen natuurlijk heel veel mensen van dichtbij bekijken.

Weekendje weg?

Dat weten de inwoners van Windsor maar al te goed. De hotelkamers in het niet zo heel grote plaatsje waren direct op de maandag van de verlovingsaankondiging al uitverkocht, waarna locals wel brood zagen in een weekendje weg.

15.000 pond voor een kamertje

Je hebt namelijk al snel duizenden ponden verdiend als je zelf een paar dagen bij familie, vrienden, op de hei of waar dan ook buiten Windsor zelf gaat zitten. Huiseigenaren spraken tegen de krant de Daily Star over bedragen die opliepen tot wel 15.000 pond per kamer, per nacht.

Van dat geld kun je de wedding ook op je gemakje op televisie kijken vanuit een zonnig 5-sterrenoord. Aanlokkelijk idee wel.