Pas na april een verloving?

Pas na april een verloving?

Zijn we allemaal net lekker aan het aftellen naar de verlovingsaankondiging van Harry en Meghan, zegt een insider dat het waarschijnlijk pas diep in 2018 wordt.

Meghan is haar werk in Toronto druk aan het afronden, zou nog voor het einde van het jaar naar Londen verhuizen en de weg is de komende weken (na de 70e huwelijksviering van koningin Elizabeth en prins Philip) helemaal vrij voor blij verlovingsnieuws. Maar… wordt ons geduld op de proef gesteld?

Pas na Kate's bevallingEen betrouwbare paleisbron van The Daily Beast denk van wel. “Er komt pas een aankondiging nadat Kate haar baby heeft gekregen in april”, stelt hij. Harry en Meghan zouden eerst willen gaan samenwonen. Andere paleisbronnen reageren overigens sceptisch op deze claims. Er zijn er die stellen dat de twee al lang verloofd zijn, maar het nieuws nog gewoon even voor zichzelf willen houden. Anderen wijzen op de tikkende klok – Meghan is 36 – en de babywens van de prins en de actrice.

Pas na april een verloving?

DecemberdrukteWaar wel iedereen het over eens is: als het niet in de laatste week van november of de eerste twee weken van december gebeurt, komt het er dit jaar niet meer van. Daarna begint het volgeplande kerstschema van de Windsors, en Harry zou zijn oma nooit voor het hoofd willen stoten door daar een mediacircus van te maken.