Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Panter, killer heels en rood: Oranjes bij de Prins Claus Prijs

Alle Oranjes verzamelen! Willem-Alexander, Máxima, Beatrix, Constantijn, Laurentien én Mabel waren vandaag (woensdag) aanwezig bij de uitreiking van de Grote Prins Claus Prijs 2019. En de dames pakten daarvoor modisch stevig uit. Het jaarlijkse feestje is hét moment waarop alle Oranjes en plein p...

Panter, killer heels en rood: Oranjes bij de Prins Claus Prijs

Alle Oranjes verzamelen! Willem-Alexander, Máxima, Beatrix, Constantijn, Laurentien én Mabel waren vandaag (woensdag) aanwezig bij de uitreiking van de Grote Prins Claus Prijs 2019. En de dames pakten daarvoor modisch stevig uit.

Het jaarlijkse feestje is hét moment waarop alle Oranjes en plein public samenkomen, en dat levert traditiegetrouw altijd gezellige plaatjes op. En hoewel de foto's van de ceremonie er nog niet zijn en nog niet alle jassen uit zijn is het nu al een modeparade, daar bij het Koninklijk Paleis.

Die hakken van Laurentien! Die panterprint! Mabels chique trench. Máxima's roze-rode look. Genieten! En prinses Beatrix natuurlijk, met haar classic Beatrix-kapsel, dat even héél fijn op de gevoelige plaat is vastgelegd. Wow.

De Grote Prins Claus Prijs ging dit jaar naar beeldend kunstenaar Kamala Ibrahim Ishag uit Soedan. Ishag (1939) is sinds de jaren zestig een pionier in de Afrikaanse beeldende kunst en is een inspirator voor jongere generaties Sudanese kunstenaars. Prins Constantijn reikte als erevoorzitter de prijs uit terwijl de rest van de familie toekeek.

Met de jaarlijkse Prins Claus Prijzen eert het Fonds kunstenaars, denkers en organisaties die met hun culturele en artistieke werk een positieve bijdrage leveren aan de maatschappelijke ontwikkeling van hun land. En omdat de prijs de naam draagt van hun man, vader en schoonvader is het een perfect moment voor de Oranjes om zich als verenigd front te laten zien.

Allemaal samen in 2018

Een gezellig momentje tussen schoonzussen Mabel en Laurentien (en prinses Beatrix) in 2017

Buiten is het al gezellig, in 2016

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in