Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Paleis toont spulletjes Diana

De koningin en prins Philip zijn ‘m naar het Schotse Balmoral gevlogen, dus is (een deel van) Buckingham Palace de komende maanden geopend voor publiek. Dit jaar behoort een expositie over Diana tot de hoogtepunten. William en Harry selecteerden hoogstpersoonlijk de spulletjes van hun moeder die ...

Paleis toont spulletjes Diana

De koningin en prins Philip zijn ‘m naar het Schotse Balmoral gevlogen, dus is (een deel van) Buckingham Palace de komende maanden geopend voor publiek. Dit jaar behoort een expositie over Diana tot de hoogtepunten.

William en Harry selecteerden hoogstpersoonlijk de spulletjes van hun moeder die ze graag willen delen met het grote publiek. In een speciale kamer zijn tal van herinneringen aan the people’s princess te bewonderen. Zo staat haar bureau er, vol met foto’s van haar zoons.

Diana's favorieten

In haar tijd als royal voerde Diana verschillende taken uit voor het koningshuis, steevast aan het bureau dat nog tot en met 1 oktober te bewonderen is. Daarnaast kozen haar zoons ervoor om onder andere haar balletschoenen, haar typemachine en haar favoriete cassettebandjes op te nemen in de collectie.

Zelf een kijkje nemen? Kaartjes voor de Summer Opening 2017 kosten ongeveer 20 pond en zijn hier te reserveren.