Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Oranjes zoeken nieuwe kok

Willem-Alexander, Máxima en de prinsessen zijn op zoek naar een nieuwe kok die ze thuis in Huis Ten Bosch culinair in de watten helpt te leggen (én gezonde maaltjes voorschotelt, dat natuurlijk ook). Het koningspaar is een zoektocht gestart naar een nieuwe fulltime kok die naast communicatief vaa...

Oranjes zoeken nieuwe kok

Willem-Alexander, Máxima en de prinsessen zijn op zoek naar een nieuwe kok die ze thuis in Huis Ten Bosch culinair in de watten helpt te leggen (én gezonde maaltjes voorschotelt, dat natuurlijk ook).

Het koningspaar is een zoektocht gestart naar een nieuwe fulltime kok die naast communicatief vaardig en stressbestendig te zijn ook beschikt over de juiste sociale vaardigheden. De nieuwe kok (m/v) zou namelijk veel in contact staan met de koning, de koningin en de prinsessen.

Daar staat natuurlijk tegenover dat je mag koken voor de koning, koningin en prinsessen. Een hele eer, en een prachtige post op je cv.

Twee jaar geleden namen de Oranjes Willem-Pieter van Dreumel in de arm voor hun toenmalige Villa Eikenhorst. Dat was niet de minste: Van Dreumel was een Meesterkok (de hoogste graad van vakbekwaamheid binnen de Nederlandse horeca) die eerder werkte bij het Amsterdamse restaurant Het Bosch, Villa de Duinen in Noordwijk en Parkheuvel in Rotterdam.

Het lijkt erop dat de nieuwe kok in dienst van Van Dreumel komt te werken. Als het meezit kan de gelukkige het kerstdiner nog meemaken.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in