Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Oranjes trakteren op Uitblinkerslunch

Onder de Uitblinkers waren ook een paar Bekende Nederlanders. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben op Paleis Noordeinde een lunch aangeboden aan Nederlanders die zich hebben onderscheiden door een bijzondere prestatie. HM droeg een heerlijk herfstige (en bekende) look: een rode blous...

Oranjes trakteren op Uitblinkerslunch

Onder de Uitblinkers waren ook een paar Bekende Nederlanders.

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben op Paleis Noordeinde een lunch aangeboden aan Nederlanders die zich hebben onderscheiden door een bijzondere prestatie. HM droeg een heerlijk herfstige (en bekende) look: een rode blouse en een geruite rok van Natan. 

De 26 genodigden hadden recentelijk een prijs of andere onderscheiding ontvangen voor hun prestaties in uiteenlopende sectoren zoals kunst & cultuur, media, wetenschap, sport en bedrijfsleven. Voetballer Virgil van Dijk schoof onder andere aan, net als Herman Finkers, Eurovisie-winnaar Duncan Laurence en presentator Jeroen Pauw.

Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima willen door het aanbieden van een lunch hun erkenning en waardering uitspreken voor de mensen die een bijzondere prestatie hebben geleverd.

Foto © RVD / Jeroen van der Meyde

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in