Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Oranjes: rood-wit-blauw en bloemen bij staatsbezoek in Kaapstad

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn begonnen aan de laatste dag van het staatsbezoek aan Zuid-Afrika: rood-wit-blauw en bloemen in Kaapstad.

wa en maxima in kaapstad

De laatste dag van het staatsbezoek aan Zuid-Afrika brengen koning Willem-Alexander en koningin Máxima door in Kaapstad. Ze ontmoetten er premier Winde en de burgemeester van Kaapstad, de heer Hill-Lewis. De dag begon met een fotomoment aan het water

Gedeeld verleden

Brunopress/Patrick van Emst

Op het programma het Slave Lodge Museum over de slavernijgeschiedenis, een bezoek aan  township Langa en het Guga S’thebe Community Centre dat in het teken staat van jongeren en maatschappelijke organisaties. In de middag splitsen ZM en HM zich op om projecten rond biodiversiteit en voedsel te bezoeken. De dag wordt afgesloten met een ontvangst van de Nederlandse gemeenschap in Kaapstad. Aan het einde van de dag kun je er alles over lezen, op Nouveau.nl.

Rood-wit-blauw en bloemen

Brunopress/Patrick van Emst

Het weer oogt wat grijs, dus het rood-wit-blauw met bloemen (een succesnummer van Natan op repeat) was welkom in het plaatje en de koning had zich er welwillend op gestyled met zijn blauwe pak. Zoals gezegd: later meer!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Royalty
  • Brunopress/Patrick van Emst