Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Oranjes ronden bezoek aan Japan af

Willem-Alexander en Máxima nemen afscheid van Naruhito en Masako. De festiviteiten rond de inhuldiging van Japanse keizer Naruhito zitten erop. Vandaag was er in het Akasana Paleis nog een theeceremonie met Naruhito en zijn vrouw Masako… ...als bedankje: hier koning Willem-Alexander (zou die dat ...

Oranjes ronden bezoek aan Japan af

Willem-Alexander en Máxima nemen afscheid van Naruhito en Masako.

De festiviteiten rond de inhuldiging van Japanse keizer Naruhito zitten erop. Vandaag was er in het Akasana Paleis nog een theeceremonie met Naruhito en zijn vrouw Masako…

...als bedankje: hier koning Willem-Alexander (zou die dat lange lijf aan zo'n laag tafeltje hebben gevlijd?) en koningin Máxima in een tweed-achtig pakje met een enorme Chanel-vibe (en dat geldt ook voor het tasje). UPDATE: Inspecteur Droogendijk van Modekoningin Máxima meldt dat het pakje van Oscar de la Renta is. 

Ook groothertog Henri van Luxemburg deed mee aan de tweede ronde. Van de Benelux ontbrak België, koning Filip en koningin Mathilde zijn wat eerder teruggevlogen in verband met de festiviteiten rond de 18de verjaardag van kroonprinses Elisabeth, overmorgen. 

Dit is de sultan van Brunei en zijn zoon prins Mateen...

...en dit is koning Carl Gustaf van Zweden met kroonprinses Victoria in beeldig blauw. Jurk van Malina, pumps van Rizzo en de clutch is van Bottega Veneta.

…en vervolgens bood premier Shinzo Abe de gasten nog een cocktailreceptie, een voorstelling (het was duidelijk geen klucht) en een banket aan in een hotel in Tokio.

Máxima tooide zich hiervoor wederom in een Taminiau: we kennen 'm nog van Prinsjesdag in september. 

De koning van Bhutan leek het nog een hele zit te vinden...

...maar Jetsun Pema zag er weer schitterend uit.

...maar kroonprins Frederik en kroonprinses Mary van Denemarken waren best in de stemming voor nóg een banket.

Mary draagt een jurk van Maria Fekih. 

Letizia en Felipe van Spanje waren intussen al doorgereisd voor een staatsbezoek aan Zuid-Korea. Bij het staatsdiner droeg een Temperly London met oriëntaalse motieven. Zo wordt een koninklijk bezoek toch nog een vorm van topsport. 

Foto's © ANP