Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Oranjes reageren bedroefd op overlijden koningin Elizabeth

De banden tussen de koningshuizen zijn zeer hecht. De banden tussen de Windsors en de Oranjes zijn hecht, het is dan ook niet verwonderlijk dat de BBC de reactie van koning Willem-Alexander en zijn familie als eerste voorlas, in de verslaggeving over de dood van koningin Elizabeth en wat dat losm...

Oranjes reageren bedroefd op overlijden koningin Elizabeth

De banden tussen de koningshuizen zijn zeer hecht.

De banden tussen de Windsors en de Oranjes zijn hecht, het is dan ook niet verwonderlijk dat de BBC de reactie van koning Willem-Alexander en zijn familie als eerste voorlas, in de verslaggeving over de dood van koningin Elizabeth en wat dat losmaakt elders in de wereld.

“Met diep respect en grote affectie gedenken wij Koningin Elizabeth II. Standvastig en wijs stelde zij haar lange leven in dienst van het Britse volk. Wij voelen ons sterk verbonden met het Verenigd Koninkrijk en met de Koninklijke Familie en delen in hun verdriet.

Intens dankbaar zijn wij voor de hechte vriendschap waaraan Koningin Elizabeth zo’n onvergetelijke bijdrage heeft geleverd.”

- Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima en Prinses Beatrix

Máxima, nog altijd in Amerika, reageerde ook nog even persoonlijk (en wat ademloos) op het overlijden.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in