Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Oranjes poseren in Lech

Min twintig. En er dan nog zo beeldig bij staan. Máxima en haar meiden bewezen in Lech maar weer eens dat ze hun beste beentje voorzetten voor hun fotosessies. Het is griezelig koud, in Lech. Maar de voorjaarsvakantie is nou eenmaal aangebroken. Dus togen de Oranjes, samen met nog veel meer Neder...

Oranjes poseren in Lech

Min twintig. En er dan nog zo beeldig bij staan. Máxima en haar meiden bewezen in Lech maar weer eens dat ze hun beste beentje voorzetten voor hun fotosessies.

Het is griezelig koud, in Lech. Maar de voorjaarsvakantie is nou eenmaal aangebroken. Dus togen de Oranjes, samen met nog veel meer Nederlandse gezinnen trouwens, naar de Alpen om de kou te trotseren. Waar maar weer eens bleek dat onze koning helemaal warm wordt, van zijn prachtige gezin.

Trotse koning Willem-Alexander tijdens winterse fotosessie: "Je moet dat filmen, dat is veel mooier!" #blauwbloed pic.twitter.com/M91Afofxh4— Blauw Bloed (@BlauwBloedtv) February 26, 2018

Smile!

Verschilletje is wel dat die andere gezinnen nét even iets minder fotowaardig hoeven te zijn. Toch lachten Máxima, Willem-Alexander, Amalia, Alexia en Ariane - nota bene met haar voor de vakantie gebroken pols - op hun breedst voor de verzamelde (en ingepakte, en dappere) fotografen bij de Rüfikopf-skilift, alvorens ze richting een weekje relatieve anonimiteit schoven.

Maar -9

Het belooft een mooie week te worden: woensdag is het in Oostenrijk nog ‘maar’ -9, en donderdag zelfs slechts -1. Vrijdag valt er weer verse sneeuw, al is het de vraag of de Oranjes daar nog veel van zullen profiteren voor ze terugkeren naar Wassenaar.