Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Oranjes op Bonaire: Máxima en de mangrove

Varen door de mangrove, startschot geven, héél veel mensen ontmoeten - de eerste dag met werkbezoeken zat echt bomvol voor prinses Amalia en haar ouders.

Oranjes Bonaire Mangrove 2023

Op het strand gingen de hoge hakken lekker uit en kwam er een paar sneakers tevoorschijn. 

Als je bedenkt dat Koningsdag gemiddeld twee uur duurt en de druk kan worden gedeeld door vijf personen, dan kun je je wel voorstellen dat prinses Amalia aan het einde van een lange dag vol werkbezoeken op Bonaire (op hoge hakken!) helemaal áf moet zijn geweest.

Natuurlijk draaien haar ouders volop mee, maar omdat we de kroonprinses niet zo heel vaak zien, is de belangstelling voor haar toch wel extra groot.

PPE Agency

Bewonderenswaardig hoe monter ze het volhield en hoe soepel en makkelijk ze omgaat met de kinderen die haar pad kruisten en hoe ze haar best deed iedereen een momentje te gunnen.

PPE Agency

Lag in de ochtend het zwaartepunt op de ontvangst en het slavernijverleden, in  de middag volgde een bezoek aan de baai van Sorobon waar een windsurfdemonstratie plaatsvond. Bonaire staat bekend om de goede windsurfmogelijkheden en de talenten die het voortbrengt. Het vroeg om een royal startschot!

PPE Agency

Vervolgens spraken koning Willem-Alexander, koningin Máxima en Amalia met junior rangers van Stichting Nationale Parken Bonaire over natuurbehoud van het kustgebied. Het gezelschap maakte een boottocht door de baai en het mangrovegebied.

Het bezoek aan Bonaire is in de avond afgesloten in Kralendijk met een bezoek aan ‘Taste of Bonaire’, een culturele markt met lokale producten, gastronomie en muzikale optredens.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Royalty
  • PPE Agency