Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Oranjes naar Caraïbisch gebied, prinses Amalia gaat mee!

Een nieuwe fase in het leven van de kroonprinses. Het begint nu echt menens te worden voor kroonprinses Amalia. Niet alleen is ze er als beoogd troonopvolger over een paar weken voor het eerst bij op Prinsjesdag, vandaag werd ook bekend gemaakt dat ze haar eerste overzeese reis 'in functie' zal m...

Oranjes naar Caraïbisch gebied, prinses Amalia gaat mee!

Een nieuwe fase in het leven van de kroonprinses.

Het begint nu echt menens te worden voor kroonprinses Amalia. Niet alleen is ze er als beoogd troonopvolger over een paar weken voor het eerst bij op Prinsjesdag, vandaag werd ook bekend gemaakt dat ze haar eerste overzeese reis 'in functie' zal maken.

Prinses Beatrix in 1958, bij haar eerste solobezoek aan Aruba. Ze was toen twintig.

Prinses Amalia maakt eind januari en begin februari volgend jaar een reis naar het Caribisch deel van het Koninkrijk, meldt de Rijksvoorlichtingsdienst.

Ze reist mee met haar ouders, koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Zo gaat ze  kennismaken met de landen Aruba, Curaçao en Sint Maarten en de eilanden die Caribisch Nederland vormen: Bonaire, Sint Eustatius en Saba.

Het gezelschap wordt begeleid door staatssecretaris Alexandra van Huffelen (Koninkrijksrelaties en Digitalisering).

Foto (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in