Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Oranjes afgewezen als vrijwilligers…

Wát een gemiste kans van Den Haag. Hoe ultiem 'constitutionele monarchie' zou het zijn geweest om een stembureau in te lopen en daar koning Willem-Alexander en koningin Máxima achter een spatscherm te zien zitten? De Oranjes hadden zich opgegeven als vrijwilligers voor het bemannen van een stembu...

Oranjes afgewezen als vrijwilligers…

Wát een gemiste kans van Den Haag.

Hoe ultiem 'constitutionele monarchie' zou het zijn geweest om een stembureau in te lopen en daar koning Willem-Alexander en koningin Máxima achter een spatscherm te zien zitten?

De Oranjes hadden zich opgegeven als vrijwilligers voor het bemannen van een stembureau bij de Tweede Kamerverkiezing van volgende week. Dat vertelde de koning deze week tijdens een digitaal werkbezoek dat in het teken stond van de organisatie en voorbereiding op de stembusgang.

Het koninklijke aanbod is door de gemeente Den Haag, waar het paar woont, afgeslagen omdat er al voldoende vrijwilligers waren, zo voegde de koning eraan toe. Het is ook een gemist fotomomentje voor de Oranjes, je ziet het vóór je, hoe ze lekker op de fiets naar het stembureau zouden zijn gegaan. 

De gravinfluencer stemt voor het eerst

Leden van het Koninklijk Huis die achttien jaar of ouder zijn hebben net als alle stemgerechtigde burgers een oproep in de brievenbus gekregen om hun stem uit te brengen voor de verkiezing van een nieuwe Tweede Kamer. Behalve Willem-Alexander, Máxima en Beatrix zijn dat prins Constantijn en zijn vrouw Laurentien en prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven.