Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Opmerkelijk: Brits koningshuis besteedt geen aandacht aan huwelijksjubileum Meghan en Harry

Het bleef verdacht stil op de social media van het Britse koningshuis.

harry meghan

Prins Harry en Meghan Markle vierden afgelopen weekend alweer hun zesde huwelijksjubileum. Hoewel er ongetwijfeld geproost zal zijn op de mijlpaal in huize Sussex, bleef het op de social mediakanalen van het koningshuis verdacht stil – net als op de verjaardag van de kleine Archie.

Geen felicitaties

Harry en Meghan stapten op 19 mei 2018 in het huwelijksbootje St. George's Chapel in Windsor. Andere jaren werd er op de social mediakanalen van de Windsors uitgebreid stilgestaan bij jubileumsdagen van het huwelijk, maar deze zondag bleef het stil. Net zoals het stil bleef tijdens de vijfde verjaardag van hun zoontje Archie.

Sinds Meghan en Harry naar Amerika verhuisden lijkt de band tussen Harry en zijn familie steeds meer te verwateren. Onlangs was de prins nog even in het Verenigd Koninkrijk voor de Invictus Games. Hoewel hij dichtbij zijn vader was tijdens dit bezoek, liet koning Charles weten dat hij geen tijd kon vrijmaken voor zijn zoon.

Slechte band

Waardoor de band tussen Harry en zijn vader ineens zo verslechterd lijkt te zijn? Dat komt volgens Britse columniste Petronelle Wyatt vooral door prins William. Hij zou tegen een verzoening zijn. "Het is vaak William die moeilijk doet, en het is William die zijn vader ervan weerhoudt om zich echt met Harry te verzoenen", schreef ze recent in The Telegraph.

Eigen manier van vieren

Harry mag dan misschien geen speciale felicitatie van zijn familie meer krijgen, hij viert mijlpalen met Meghan op zijn eigen speciale manier. Zo zouden hij en Meghan elkaar ieder jaar een cadeautje geven op hun huwelijksdag. "Ze houden ervan om hun eigen versie van traditionele huwelijkscadeaus te geven", vertelde een bron eerder aan PEOPLE. "De eerste huwelijksverjaardag was van papier en Meghan schreef de huwelijksspeech uit en liet die voor hem inlijsten."

Tijdens hun tweede jubileum in 2020, "gaven ze elkaar allebei cadeaus gebaseerd op 'katoen'. Het was ongetwijfeld een heel creatief en romantisch gebaar, zoals al hun geschenken aan elkaar."

Royalty
  • People, RTL Nieuws
  • NL Beeld