Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Opmerkelijk: Amerikaanse ster onthult dat 'prins Harry goed kan zoenen'

In Engeland keken ze even raar op van de uitspraak dat prins Harry blijkbaar een great kisser is. En uit wiens mond de opmerking kwam, was al even verrassend. De opmerkelijke uitspraak komt uit het close clubje rond Harry, en wij verwachten dat de prins er wel om kan lachen. Het is in elk geval e...

Opmerkelijk: Amerikaanse ster onthult dat 'prins Harry goed kan zoenen'

In Engeland keken ze even raar op van de uitspraak dat prins Harry blijkbaar een great kisser is. En uit wiens mond de opmerking kwam, was al even verrassend.

De opmerkelijke uitspraak komt uit het close clubje rond Harry, en wij verwachten dat de prins er wel om kan lachen. Het is in elk geval een compliment.

Al tien jaar bevriend

De uitspraak werd gedaan door rocker Ronnie Vannucci uit de band The Killers. De twee schijnen al tien jaar bevriend te zijn "en dan weet je dat soort dingen van elkaar." Je zou misschien niet meteen verwachten dat deze twee uitersten (zo op het eerste gezicht) dikke maatjes zijn, maar tijdens hun eerste ontmoeting klikte het meteen zo goed, dat ze elkaar nooit meer uit het oog verloren.

Alweer tien jaar vrienden: rocker Ronnie en prins Harry.

Lees ook: Meghan Markle spreekt: 'We zijn een stel en verliefd'

'Die jongen uit Londen'

Harry (33) en The Killers-drummer Ronnie (41) leerden elkaar kennen toen de prins een concert van The Killers bezocht, vertelt de Amerikaan in het muziekblad NME. Dat het een prins was, wist de muzikale multimiljonair niet: "Ik heb thuis eigenlijk niets meegekregen over het koningshuis, dus ik had geen idee dat hij de kleinzoon van de koningin is. Ik was voor hem gewoon 'die jongen die in een band zit' en hij was 'die jongen uit Londen'."Lange nachten

Tussen beide jongens ontstond een sterke band en samen hebben ze naar verluidt "al heel wat lange nachten meegemaakt." En dan hoor je wel eens wat over iemands talenten, zoals dat gaat in lange vriendschappen. Harry's koninklijke achtergrond speelt in elk geval niet mee in de vriendschap: "Natuurlijk is het leuk dat hij een prins is, maar meer ook niet. Het ophemelen van royals heb ik sowieso nooit begrepen. Misschien maakt onze nuchtere kijk op onze vriendschap dit alles juist bijzonder."

The Killers met Ronnie Vannucci (tweede van links).

Royal wedding?

Ook bijzonder: dat Meghan Markle (die waarschijnlijk heel binnenkort Harry's verloofde wordt) meldt dat het contract van Suits, de tv-serie waarin zij speelt, afloopt in december. Meghan hint dat ze nog niet weet hoe het verdergaat met haar rol in de serie, "omdat ze tijd in Engeland door gaat brengen." Wordt het een royal verloving in de feestmaand? Gevolgd door hét society huwelijk van het jaar in 2018? Wij denken van yes.