Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Op naar India: de voorbeschouwing

Ons koningspaar meldt zich maandag in New Delhi voor een vijfdaags staatsbezoek aan India. En dit kun je daar allemaal verwachten. 1 - Een zomerse koning(in) Bij aankomst in New Delhi worden temperaturen van 34 graden verwacht, dus reken maar dat de Oranjes uitgerust zijn met goede zonnebrillen, ...

Op naar India: de voorbeschouwing

Ons koningspaar meldt zich maandag in New Delhi voor een vijfdaags staatsbezoek aan India. En dit kun je daar allemaal verwachten.

1 - Een zomerse koning(in)

Bij aankomst in New Delhi worden temperaturen van 34 graden verwacht, dus reken maar dat de Oranjes uitgerust zijn met goede zonnebrillen, zweetbestendige stofjes en waaiers (Máxima toch zeker). Het lijkt wel weer zomer!

2 - De baard op staatsbezoek!

Jawel, het eerste staatsbezoek met De Baard. Dat zullen ze leuk vinden, in de Republiek!

3 - Een paar Rembrandts

Op het programma staat de opening van de tentoonstelling ‘Indo-Nederlandse interacties in de tijd van Rembrandt’ in het Chhatrapati Shivaji Museum. En die bestaat onder andere uit een aantal miniaturen en gravures van Rembrandt, uitgeleend door het Rijksmuseum. Die zullen het koningspaar bekend voorkomen.

4 - Een staatsbanket (kom maar door Jan Taminiau!)

Een staatsbezoek betekent een staatsbanket, en een staatsbanket betekent dat onze koningin groots uitpakt. Zoals ze ook deed in Ierland, Engeland en Luxemburg (haar laatste drie staatsbezoeken dus). Daar koos ze allemaal voor een design van Taminiau, dus ons modehartje klopt nu alvast vol verwachting voor wat voor moois hij (of iemand anders, al lijkt dat sterk) in elkaar heeft getoverd.

5 - Een Nederlands paleis

Toegegeven: heul Hollands ziet Mattancherry Palace er niet uit, maar in de volksmond heet het paleis nou eenmaal The Dutch Palace omdat onze landgenoten er in de zeventiende eeuw gretig aan renoveerden. Willem-Alexander en Máxima gaan het met eigen ogen bekijken.