Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Ook Kate Middleton draagt weleens een joggingpak

De zwangere Kate Middleton heeft er absoluut geen moeite mee om haar hakken uit te schoppen en zich in een veel comfortabelere outfit te hijsen. Ook The Duchess of Cambridge trekt weleens een sweatpants en een paar sneakers aan. Zo zagen we afgelopen week toen de vrouw van de Britse prins William...

Ook Kate Middleton draagt weleens een joggingpak

De zwangere Kate Middleton heeft er absoluut geen moeite mee om haar hakken uit te schoppen en zich in een veel comfortabelere outfit te hijsen. Ook The Duchess of Cambridge trekt weleens een sweatpants en een paar sneakers aan.

Zo zagen we afgelopen week toen de vrouw van de Britse prins William een bezoek bracht aan het Londense Lawn Tennis Association in het National Tennis Centre. 

Eerste bezoek alleen 

Het was overigens het eerste bezoek dat ze in d'r eentje nadat bekend werd dat Kate zwanger is van de derde. De vrouw van prins William was daar om met kinderen - die door middel van een speciaal programma leren genieten van sport en spel - een potje te tennissen, een sport waar ook Kate dol op is. Kate droeg overigens zogeheten Nike Air Vapor Max trainers en een trainingsbroek van het merk Monreal London. 

Bron: The Huffington Post