Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Onvoorwaardelijke liefde: de Queen & haar Corgi's!

Koningin Elizabeth liet haar honden lekker alles ontregelen. De liefde voor honden zat er al heel jong in bij Elizabeth, die als kind aan haar hondjes gezelschap en gezelligheid had. Ze deelde haar leven met corgi's, dorgi's en andere hondjes die ze tot hoge leeftijd nog zelf uitliet. Daar kwam p...

Onvoorwaardelijke liefde: de Queen & haar Corgi's!

Koningin Elizabeth liet haar honden lekker alles ontregelen.

De liefde voor honden zat er al heel jong in bij Elizabeth, die als kind aan haar hondjes gezelschap en gezelligheid had. Ze deelde haar leven met corgi's, dorgi's en andere hondjes die ze tot hoge leeftijd nog zelf uitliet. Daar kwam pas een einde aan toen ze mobiliteitsproblemen kreeg.

De honden konden vrij rondscharrelen in het paleis, ze zorgden voor een informele sfeer en HM vond het stiekem enig als ze de boel ontregelden.

Waar de Queen was, daar waren haar honden, ongeacht of er officieel bezoek was of een lakei bezorgd naar zijn enkels keek (vooral de corgi's waren nogal happerig).

(c) Daily Mail

Mooi dat ze tot op het laatst gezelschap had van haar viervoeters, die nu bij prins Andrew wonen.

We zochten de mooiste foto's van Elizabeth en haar hondjes voor je uit.  

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in