Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Ontspannen Koningspaar helpt mee tijdens 5 mei-concert

Dit jaar heeft het Rotterdams Philharmonisch Orkest onder leiding van dirigent Antony Hermus het 5 mei-concert op de Amsterdamse Amstel verzorgd. Natuurlijk waren ook Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima daarbij aanwezig. Máxima droeg voor de gelegenheid een roomwitte jurk met brede ceintuu...

Ontspannen Koningspaar helpt mee tijdens 5 mei-concert

Dit jaar heeft het Rotterdams Philharmonisch Orkest onder leiding van dirigent Antony Hermus het 5 mei-concert op de Amsterdamse Amstel verzorgd. Natuurlijk waren ook Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima daarbij aanwezig.

Máxima droeg voor de gelegenheid een roomwitte jurk met brede ceintuur. De zwierige rok paste perfect bij het weer en oogde zomers.

Het koningspaar hielp mee met een sfeerverhogend element toen ze de de 'zaklampfunctie' van hun mobiele telefoons inschakelden en meedeinde op de muziek van Lights will guide you home, uitgevoerd door CM Milton en Maan en Noa Wildschut op viool.

Het concert is traditioneel de feestelijk afsluiting van Bevrijdingsdag. Het stond dit jaar in het teken van verzet. Traditionele afsluiter was We’ll meet again, waarbij de boot met koninklijke gasten weg vaart.