Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Oh dear: stripper uit Las Vegas veilt ondergoed van prins Harry

Het mag dan tien jaar geleden zijn, zijn Vegas-avontuur achtervolgt Harry nog steeds. Wie herinnert zich niet prins Harry's wilde stapavond in Las Vegas? Nou ja, de prins zelf wellicht. Maar er is niet genoeg alcohol in de wereld om hem de nasleep van zijn feestavond te laten vergeten. Foto's van...

Oh dear: stripper uit Las Vegas veilt ondergoed van prins Harry

Het mag dan tien jaar geleden zijn, zijn Vegas-avontuur achtervolgt Harry nog steeds.

Wie herinnert zich niet prins Harry's wilde stapavond in Las Vegas? Nou ja, de prins zelf wellicht. Maar er is niet genoeg alcohol in de wereld om hem de nasleep van zijn feestavond te laten vergeten.

Foto's van de prins, uitgekleed tot op zijn crown jewels gingen in 2012 de hele wereld over. Kennelijk had Harry tegen beter weten in deelgenomen aan een potje stripbiljart en ja: ook tien jaar geleden waren er al smartphones met camera.

Carrie geniet al tien jaar van de aandacht van haar wilde avond met de prins, hier in 2012 op Britse tv

Een van de aanwezigen die beruchte avond was Carrie Reichert, destijds werkzaam als stripper bij de Las Vegas Hustlers Club. En laat zij nou nét een souvenir van die avond hebben.

Het paleis mag dan altijd ontkend hebben dat Miss Reichert was uitgenodigd in de VIP-suite van de prins in het Encore at Wynn Hotel, zelf houdt ze al tien jaar voet bij stuk en zegt ze zelfs het ondergoed van Harry te hebben gekregen/meegenomen als aandenken.

Die gooit ze nu in de veiling, en met ambitie ook: ze hoopt voor Harry's ondergoed, haar jurk van die avond en haar zwemkleding in totaal 800.000 pond op te strijken.

De veiling vindt plaats in haar oude stripclub en Harry's slip heeft ze eerder al eens tentoongesteld in het Erotic Heritage Museum. Only in Vegas.

Aan de Britse krant The Mirror vertelt Carrie, inmiddels 43: "Ik mis de oude, leuke Harry. Hij is nogal saai geworden. Jammer dat hij tegenwoordig zo serieus is. In Vegas was iedereen dol op hem. Gelukkig heb ik zijn ondergoed nog als aandenken aan de Fun Prince die hij was."

De veiling vindt plaats op 17 augustus.

Beeld: Getty Images/Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in