Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Oh dear, prins Harry roept weer eens iets… raars

En het ging net zo lekker, qua handreiking. Prins Harry heeft nogal wat stof doen opwaaien met zijn interview aan NBC News. Hij vertelde daar in onder andere dat het fijn was dat Meghan en hij vorige week zijn oma, koningin Elizabeth, weer eens hadden gezien. Morgen wordt de Queen 96 jaar. Koning...

Oh dear, prins Harry roept weer eens iets… raars

En het ging net zo lekker, qua handreiking.

Prins Harry heeft nogal wat stof doen opwaaien met zijn interview aan NBC News. Hij vertelde daar in onder andere dat het fijn was dat Meghan en hij vorige week zijn oma, koningin Elizabeth, weer eens hadden gezien. Morgen wordt de Queen 96 jaar.

Koningin Elizabeth en de Sussex'jes in 2018 tijdens Trooping The Colour 

“Het was geweldig om bij haar te zijn,” aldus Harry. “Zo fijn om haar te zien. Meghan en ik dronken thee met haar. Ze was in een fantastische vorm, ze heeft altijd een groot gevoel voor humor.”

Blijkbaar had Harry zich ook zorgen gemaakt over haar veiligheid, want hij vertelt ook: “Ik verzeker mezelf ervan dat ze goed beschermd is en de juiste mensen om haar heen heeft.”

Royaltywatchers vallen massaal over zijn suggestie dat hij verantwoordelijkheid zou hebben genomen voor de beveiliging dan wel bescherming van de Queen, vanuit zijn huidige woonplaats Montecito. Vooral omdat hij om zijn eigen ‘veiligheidsredenen’ niet bij de herdenkingsdienst voor prins Philip was.

Nog even afgezien van het feit dat hij de afgelopen twee jaar verbaal vooral tegen zijn familie heeft geschopt, ook niet echt wat je onder bescherming verstaat. Het is bovendien nogal een sneer naar kroonprins Charles en prins William, die daadwerkelijk ter plekke zijn om te zorgen dat het de oude dame makkelijk wordt gemaakt, samen met prinses Anne en prins Andrew.

Harry weet nog niet zeker of hij wel naar de Diamond Jubilee van de Queen komt.

In het interview heeft hij het ook nog even over Archie...

...en over hoe hij geniet van vader zijn.

Ook zijn moeder komt nog even langs, als 'oma Diana'.

Allemaal niets mis mee, maar misschien kan de hertog van Sussex zich qua interview-onderwerpen beter houden bij het vaderschap, dan bij de veiligheid van zijn oma.   

Foto (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in