Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Oekraïense president bedankt Willem-Alexander en Máxima

'Mijn vrouw en ik zijn oprecht dankbaar voor hun warme woorden.' Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben hun steun betuigd aan president Volodimir Zelenski en aan het Oekraïense volk. Olena and I are sincerely grateful to Their Majesties King Willem-Alexander and Queen Máxima @koninklij...

Oekraïense president bedankt Willem-Alexander en Máxima

'Mijn vrouw en ik zijn oprecht dankbaar voor hun warme woorden.'

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben hun steun betuigd aan president Volodimir Zelenski en aan het Oekraïense volk.

En dat wordt gewaardeerd: 'Mijn vrouw Olena en ik zijn hunne majesteiten koning Willem-Alexander en koningin Máxima oprecht dankbaar voor hun warme woorden van steun aan het volk van Oekraïne', schrijft Zelenski op Twitter.

Donderdag viel het Russische leger het land binnen en bezette verscheidene steden. Sindsdien zijn veel Oekraïners op de vlucht geslagen. 'We weerstaan agressie. Vandaag, meer dan ooit, is het belangrijk voor ons om te voelen dat we niet alleen zijn', besluit Zelenski.

Eerder bedankte Zelenski ook de Britse prins William en zijn vrouw Catherine voor hun steun. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn momenteel nog op skivakantie, traditiegetrouw in Lech.

Foto (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in