Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nieuwsgierig: zo ziet de broer van Máxima eruit

Máxima: koningin van Nederland en geboren in Argentinië. Naast haar royale titel is ze ook bekend om haar elegante stijl en uitstraling. Zij heeft niet alleen harten in deze twee landen veroverd: ook in andere landen zijn mensen dol op haar. Maar wist jij bijvoorbeeld dat Máxima een jongste broer...

Nieuwsgierig: zo ziet de broer van Máxima eruit

Máxima: koningin van Nederland en geboren in Argentinië. Naast haar royale titel is ze ook bekend om haar elegante stijl en uitstraling. Zij heeft niet alleen harten in deze twee landen veroverd: ook in andere landen zijn mensen dol op haar. Maar wist jij bijvoorbeeld dat Máxima een jongste broer heeft? En hij doet geen zeer aan je ogen.

Zelf zijn wij van nature erg nieuwsgierig naar foto’s van Máxima, alleen of met haar eigen gezin. Maar hoe zit het met het gezin waar zij zelf uit komt? Daar zijn jammer genoeg maar weinig foto’s van. Máxima heeft twee broers en een zus: Martín, Juan en Inés. Daarnaast heeft Máxima drie halfzusjes uit een eerder huwelijk van haar vader: Dolores, María en Angeles. Leden van het Argentijnse gezin, daar zijn jammer genoeg maar weinig foto’s van.

Neem bijvoorbeeld de jongste broer van Máxima, Juan (1982). Hij is een veel minder publiekelijk figuur dan zijn grote zus, waardoor er niet zoveel over hem bekend is. Wat we wel weten is dat Juan getrouwd is met zijn grote liefde, de Oostenrijkse Andrea Wolf, in Wenen. Hij is peetvader van onze prinses Alexia. Dit is de foto gemaakt op Juans trouwdag. Plaatje toch?

Bron: Libelle

Bewaren

Bewaren

Bewaren