Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nieuwe beelden van The Crown

De Queen als 'gesettelde soeverein'. In de nieuwe trailer van The Crown wordt Hare Majesteit geconfronteerd met nieuwe staatsieportretten, waar ze vertrouwd stoïcijns op reageert. Een ding valt op: de Queen heeft opeens bruine ogen. Die van koningin Elizabeth zijn blauw en omdat Claire Foy, die d...

Nieuwe beelden van The Crown

De Queen als 'gesettelde soeverein'.

In de nieuwe trailer van The Crown wordt Hare Majesteit geconfronteerd met nieuwe staatsieportretten, waar ze vertrouwd stoïcijns op reageert. Een ding valt op: de Queen heeft opeens bruine ogen.

Die van koningin Elizabeth zijn blauw en omdat Claire Foy, die de jonge koningin Elizabeth speelde, dezelfde kleur ogen heeft, leverde dat geen problemen op. Olivia Colman, die de middelbare koningin speelt. heeft echter bruine ogen.

Nadat experimenten met gekleurde lenzen op niets uitliepen en digitaal aanpassen ook niet werkte, haakten de producers deze knoop radicaal door: in seizoen drie en vier zal de Queen bruine ogen hebben.

Het nieuwe seizoen van The Crown is vanaf 17 november te streamen op Netflix.

Foto's © Netflix

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in