Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nieuw portret Charlene en familie

Officiële foto's komen er vanuit het Palais Princier maar zelden (op de kerstfoto's na dan), maar voor de bijna vijfde verjaardag van de tweeling maken Albert en Charlene een uitzondering. Het prinselijk paar poseerde onlangs voor de camera's van de paleisfotograaf samen met erfprins Jacques en p...

Nieuw portret Charlene en familie

Officiële foto's komen er vanuit het Palais Princier maar zelden (op de kerstfoto's na dan), maar voor de bijna vijfde verjaardag van de tweeling maken Albert en Charlene een uitzondering.

Het prinselijk paar poseerde onlangs voor de camera's van de paleisfotograaf samen met erfprins Jacques en prinses Gabriella voor een nieuw staatsieportret. Dat volgens het paleis overal in het prinsdom komt te hangen en ook te koopt zal zijn in alle souvenirwinkels van Monaco.

De winst die wordt gemaakt met het prachtige portret gaat naar goede doelen, dus was er nooit zó veel reden om er eentje in huis te halen. En ach, als je daarvoor naar Monte Carlo moet, is dat ook niet zo heel erg toch?

En nu op naar de verjaardag van de tweeling (10 december) en natuurlijk de beroemde kerstfoto's die mama Charlene jaarlijks deelt via haar Instagram-account. Het is een hobby van de prinses geworden om haar oogappeltjes via social media te delen. Maar verder gaf ze in een recent interview aan de zorgen voor een tweeling 'exhausting' te vinden (vandaar het gebrek aan lach wellicht).