Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Net als Máxima: shoppen bij Cult Gaia

Nieuwe creolen en meer Máxima-approved moois. Als koningin Máxima weer eens in een nieuwe webshop heeft gewinkeld, willen wij daar het fijne van weten. Daarom zoomen we vandaag in op Cult Gaia, een Amerikaans label dat de prachtigste tassen en sieraden maakt, met royal seal of approval. Het merk ...

Net als Máxima: shoppen bij Cult Gaia

Nieuwe creolen en meer Máxima-approved moois.

Als koningin Máxima weer eens in een nieuwe webshop heeft gewinkeld, willen wij daar het fijne van weten. Daarom zoomen we vandaag in op Cult Gaia, een Amerikaans label dat de prachtigste tassen en sieraden maakt, met royal seal of approval.

Het merk houdt thuis in Los Angeles en is een hersenspinsel van Jasmin Larian, dochter van een kunstenares en de Iraans-Amerikaanse bedenker van de beroemde Bratz-poppen. Jasmin brak ooit door met een opvallende clutch van bamboe en is sindsdien haast niet meer weg te denken uit het Hollywood-landschap.

Mette-Marit en Mary

En ja, dan val je dus óók op bij royals, zo gaat dat vaker. Zozeer zelfs dat Cult Gaia in de laatste jaren niet alleen door onze eigen koningin gedragen is: Mette-Marit weet ook de weg naar de webshop, net als kroonprinses Mary.

De creolen die HM vorige week in Weesp droeg van het merk (zie hierboven), staan helaas niet meer online. Maar in de webshop is wel volop ander leuks te shoppen, nog deels in de SALE ook. Wij zien Majesteit er zo mee weglopen. Doe er je voordeel mee.

Clutch Jada

Riem Enzo

Armband Rattan

Choker Tallulah

Oorbellen Hera

Beeld: Cult Gaia/Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in