Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nederlandse hertogin Hande nu ook getrouwd voor de kerk

Aristo Wedding bij de Mecklenburg'jes! Hertog Georg Alexander Michael van Mecklenburg en Hande Macit trouwden in juni al voor de wet in Kasteel Mirow. De Rotterdamse bruid is sindsdien Hande, hertogin van Meckleburg. Georg is de erfprins en het aanstaande hoofd van het adellijke huis. Het stel wo...

Nederlandse hertogin Hande nu ook getrouwd voor de kerk

Aristo Wedding bij de Mecklenburg'jes!

Hertog Georg Alexander Michael van Mecklenburg en Hande Macit trouwden in juni al voor de wet in Kasteel Mirow.

De Rotterdamse bruid is sindsdien Hande, hertogin van Meckleburg. Georg is de erfprins en het aanstaande hoofd van het adellijke huis. Het stel woont in Rotterdam. De vader van Georg Alexander, de 66-jarige Georg Borwin, staat sinds 2001 aan het hoofd van het hele hertogelijke Huis van Mecklenburg, een positie die Georg ooit zal overnemen.

Vandaag was hun feestelijke kerkelijke huwelijk in de afgelaten stadskerk van Neustrelitz. Tijdens de katholieke mis werd ook een minuut stilte in acht genomen voor koningin Elizabeth II. De bruid droeg een bijzonder boeket met een Strelitzia erin, een knipoog naar de naam van het adellijke huis. 

Het jawoord werd bijgewoond door vele familieleden en gasten uit Duitsland, Engeland, Turkije en Hongarije. De Duitse predikant Bernhard Szymanski en de Nederlandse predikant Sjaak de Boer hamerden samen het kerkelijk huwelijk af.

Foto's (c) ANP, House of Mecklenburg-Strelitz 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in