Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nagenieten van de royal bruidsgasten in Athene

De mooiste op de bruid na? Prinses Ekaterina!  Het mag dan een beetje gemiezerd hebben, het kerkelijk huwelijk van prins Philippos en Nina Flohr was gisteren toch een groot feest. We blikken nog even terug op de bruiloftsgasten, want naast het bruidspaar had iedereen zijn best gedaan er feestelij...

Nagenieten van de royal bruidsgasten in Athene

De mooiste op de bruid na? Prinses Ekaterina! 

Het mag dan een beetje gemiezerd hebben, het kerkelijk huwelijk van prins Philippos en Nina Flohr was gisteren toch een groot feest.

We blikken nog even terug op de bruiloftsgasten, want naast het bruidspaar had iedereen zijn best gedaan er feestelijk uit te zien.

Zoals prinses Olympia van Griekenland (op Manolo Blahnik pumos) en haar tante prinses Theodora, in demonstratief Grieks blauw. Theodora – je kent haar wellicht van haar rol in The Bold and the Beautiful - is de eerstvolgende royal bruid in de familie. Ze is sinds november 2018 verloofd met jurist Matthew Kumar, de bruiloft is uitgesteld vanwege de pandemie.

Ook aan het flagdressen van jewelste: koning Constantijn met een das in de kleuren van de Griekse vlag en koningin Anne-Marie, eveneens in Grieks blauw, net als haar dochter en kleindochter. De vrouw links is Katharina Konecny, de moeder van de bruid, ook al solidair in blauw.