Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nagenieten: de handkus van Willem-Alexander

De leukste momenten van de inhuldiging van keizer Naruhito. In de twee dagen die Japan uittrok voor de inhuldiging van nieuwe keizer Naruhito gebeurde zoveel, dat het onmogelijk was alles te verslaan. Daarom nog even een compilatie van de leukste momenten. King Willem-Alexander and Queen Máxima w...

Nagenieten: de handkus van Willem-Alexander

De leukste momenten van de inhuldiging van keizer Naruhito.

In de twee dagen die Japan uittrok voor de inhuldiging van nieuwe keizer Naruhito gebeurde zoveel, dat het onmogelijk was alles te verslaan. Daarom nog even een compilatie van de leukste momenten.

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima voor het staatbanket. Eerst even geconcentreerd wachten, daarna HM's 220V lach en de begroeting. Met als afronding een handkus van de koning voor keizerin Masako en niks geen beleefd handje van Máxima, maar gewoon drie Hollandse zoenen. Hovelingen wisten niet wat ze zagen - héérlijk.

Het was niet de laatste keer, ook bij de theeceremonie ging het er weer buitengewoon hartelijk aan toe. Wij voelen een inkomend staatsbezoek aankomen. En het zou ons niet verbazen als de A'tjes hun herfstvakantie ook in Tokio hebben doorgebracht (update: het regeringstoestel vloog van Tokio naar...Madrid!).