Naar deze school gaat prinses Charlotte

Naar deze school gaat prinses Charlotte

De Britse prinses Charlotte (4) gaat na de zomervakantie naar Thomas’s Battersea. Dit is dezelfde school waar haar oudere broertje prins George (5) op zit. Dat heeft Kensington Palace vandaag bekendgemaakt. 

De directeur van Thomas’s Battersea, Simon O’Malley, is verheugd over de komst van de tweede koninklijke spruit naar zijn school.

"We zijn opgetogen dat de hertog en hertogin van Cambridge besloten hebben dat prinses Charlotte zich bij haar oudere broer prins George zal voegen op Thomas’s Battersea. We kijken er enorm naar uit om haar en al onze nieuwe leerlingen in september op school te verwelkomen,” zo vertelt hij in een verklaring.

Exclusieve school

Prins George gaat sinds september 2017 naar de exclusieve, 20.000 euro kostende, voorbereidende school. Bekijk hieronder beelden van zijn eerste schooldag terug.

Thomas’s Battersea werd in de Good Schools Guide omschreven als 'een grote, drukke, enigszins chaotische school voor kosmopolitische ouders die willen dat hun kinderen het beste onderwijs hebben'. 

Bron: BuzzRBeeld: Matt Porteous

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in