Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Muzikaal eilandafscheid voor Máxima

Het driedaagse bezoek aan de Cariben zit er weer op: Willem-Alexander en Máxima zijn weer thuis. Maar verlieten Sint-Maarten wel geheel in Máxima-stijl. Het koningspaar besteedde de laatste paar uur op het eiland samen met de kinderen van Sint-Maarten en een handjevol drums. Kinderen en muziek ga...

Muzikaal eilandafscheid voor Máxima

Het driedaagse bezoek aan de Cariben zit er weer op: Willem-Alexander en Máxima zijn weer thuis. Maar verlieten Sint-Maarten wel geheel in Máxima-stijl.

Het koningspaar besteedde de laatste paar uur op het eiland samen met de kinderen van Sint-Maarten en een handjevol drums. Kinderen en muziek gaan Máxima aan het hart, en de koning en koningin bleken ook bereid om zelf een paar noten mee te drummen.

Het leverde de zoveelste rits prachtige plaatjes op van hun reis naar de door orkaan Irma getroffen eilanden. Gelukkig valt er ook in Nederland weer snel te genieten van het koningspaar: woensdagavond zijn Willem-Alexander en Máxima, samen met heel veel andere Nederlandse royals aanwezig bij de uitreiking van de Grote Prins Claus Prijs 2017.