Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Monaco: prinses Charlene alweer geopereerd

Vier uur onder het mes, het is niet mis… Het gaat nog steeds niet goed met prinses Charlene van Monaco die al maanden in Zuid-Afrika verblijft omdat keel- neus- en oorinfecties haar weerhouden om naar huis te vliegen. Ze verblijft er bij familie, maar het herstel gaat moeizaam. Ze werd al meerder...

Monaco: prinses Charlene alweer geopereerd

Vier uur onder het mes, het is niet mis…

Het gaat nog steeds niet goed met prinses Charlene van Monaco die al maanden in Zuid-Afrika verblijft omdat keel- neus- en oorinfecties haar weerhouden om naar huis te vliegen.

Ze verblijft er bij familie, maar het herstel gaat moeizaam. Ze werd al meerdere keren geopereerd aan haar holten, vandaag ondergaat ze een ingreep van vier uur onder algehele narcose, zo meldt Point de Vue.

Curieus is dat het Prinselijk Paleis nog helemaal geen toelichting heeft gegeven over hoe het nu met Charlene's gezondheid is. Wel liet Albert deze beelden plaatsen, uit vrolijkere tijden, in het kader van hun 10-jarig huwelijk.  

UPDATE 16:30 

Inmiddels is er wel een statement vrijgegeven, waarin wordt bevestigd dat de prinses inderdaad weer onder het mes moest en dat prins Albert en hun kinderen zich bij haar zullen voegen terwijl ze herstelt. Dat zal slechts voor enkele weken zijn, de tweeling moet begin september weer naar school. Charlene zei eerder dat ze hoopte in oktober weer naar huis te kunnen.

En er werd ook nog een bemoedigend kiekje aan toegevoegd. Beterschap, Charlene!

Foto (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in