Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Monaco: prins Alberts dochter Jazmin koopt een schitterende villa!

Jazmin Grace Grimaldi nestelt zich in de Hollywood Hills. Als je als marginaal actreutel en zangeres 700.000 dollar boven de vraagprijs van een huis kunt bieden, dan zou het zomaar kunnen dat je wat hulp van je vader hebt gekregen. En in dit geval is dat de bepaald niet onbemiddelde prins Albert ...

Monaco: prins Alberts dochter Jazmin koopt een schitterende villa!

Jazmin Grace Grimaldi nestelt zich in de Hollywood Hills.

Als je als marginaal actreutel en zangeres 700.000 dollar boven de vraagprijs van een huis kunt bieden, dan zou het zomaar kunnen dat je wat hulp van je vader hebt gekregen.

En in dit geval is dat de bepaald niet onbemiddelde prins Albert van Monaco, die zijn oudste dochter Jazmin Grace Grimaldi (30), uit zijn buitenechtelijke relatie met Tamara Rotolo...

... gul laat meedelen in het familietrustfonds, waar ze een toelage uit krijgt en niet te beroerd is om bij zo'n grote aankoop-met-uitzicht even bij te springen.

Jazmin had haar hart verloren aan een huis dat hoog op een berg in de Hollywood Hills staat. Het is gebouwd in 1965 en heeft drie slaapkamers, drie badkamers en nog een los toilet. De vraagprijs was 2,6 miljoen dollar, er werd fanatiek op geboden, Jazmin bood 700.000 dollar meer dan de vraagprijs et voilà: een beeldig huis rijker.

De villa telt drie verdiepingen is recentelijk gerenoveerd en gemoderniseerd en ligt aan een doodlopende weg in Outpost Estates, waar nogal wat celebs wonen. Onder Jazmins nieuwe buren onder andere Winona Ryder, Johnny Galecki, Felicity Huffman, Russell Brand en Madelaine Petsch.

Bijzonder aan het huis is het uitzicht op zowel het Griffith Observatorium als het Hollywood Sign en de downtown skyline van Los Angeles.

Ook fijn voor een jonge vrouw die van stappen houdt: het huis ligt in een rustige woonwijk, maar met een paar minuten rijden staat ze al op de Sunset Strip en is ze bij de populairste nachtclubs.

Bij het huis is een garage met ruimte voor twee auto's, in het huis een extra kamer die kan worden ingericht als gym of yogastudio. Alle etages hebben lange balkons met onbelemmerd uitzicht...

...de bovenste verdieping is één grote slaapkamer met een inloopkast, badkamer, open haard en zitje. Veel tuin ligt er niet omheen en ook voor een zwembad is geen ruimte, maar het uitzicht maakt dit vast goed.

Jazmin gaat er vermoedelijk wonen met Ian Mellencamp, met wie ze al jaren samen is.

Foto's © Keller Williams

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in