Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Monaco: alles is liefde

Twee kersverse kleinkinderen, een derde onderweg én een spetterende romance: het broeit bij de royals van Monaco. Waar de summer of love definitief van start is. We zien prinses Caroline van Monaco bijna vanaf hier stralen. Haar vier kinderen beleven elk op hun eigen manier een ware liefdeszomer....

Monaco: alles is liefde

Twee kersverse kleinkinderen, een derde onderweg én een spetterende romance: het broeit bij de royals van Monaco. Waar de summer of love definitief van start is.

We zien prinses Caroline van Monaco bijna vanaf hier stralen. Haar vier kinderen beleven elk op hun eigen manier een ware liefdeszomer. 

Caroline (midden naast broer Albert) met haar kinderen en schoonkinderen, en helemaal op rechts Karl Lagerfeld.

Pierre Casiraghi, de jongste zoon van Caroline, en zijn vrouw Beatrice hebben vorige week hun tweede kindje verwelkomd. En dat terwijl ze pas in maart aan de grote klok hingen dat Beatrice in verwachting was. Toen leek haar buikje nog zo gering dat men in Monte Carlo nogal verbaasd was toen het paleis ineens met het nieuws kwam dat baby Francesco (tiende in de lijn der troonopvolging) er ineens al was.