Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Modern én romantisch? Prinses Charlene kan het!

En prinses Gabriella is ook weer toonbaar 😊 Bij de traditionele U Cavagnetu 'picknick in het park' is er sprake van weinig picknick en slechts een heel klein stukje park, maar dat mag in Monaco de pret niet drukken. Prins Albert en prinses Charlene begroetten samen met hun kinderen prins Jacques ...

Modern én romantisch? Prinses Charlene kan het!

En prinses Gabriella is ook weer toonbaar ?

Bij de traditionele U Cavagnetu 'picknick in het park' is er sprake van weinig picknick en slechts een heel klein stukje park, maar dat mag in Monaco de pret niet drukken.

Prins Albert en prinses Charlene begroetten samen met hun kinderen prins Jacques en prinses Gabriella de volksdansers in nationaal kostuum.

Charlene zag er fabulous uit in zomers wit: wijde broek met daarop een mouwloze top van kant, modern en chic. De look is van Terrence Bray, een relatief nieuwe favoriet van haar.

En Gabriella's zelfgeknipte pony was met een beetje bijknippen, slim kammen en een diadeempje zowaar ook weer helemaal salonfähig.

Jacques, in een zonnig Jacadi Liberty-bloemetje dat bij de jurk van zijn zus paste, leek evenmin erg te hebben geleden onder de knipkunsten van zijn zus.

Foto's © Getty Images, label ID's UFO No More

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in