Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Modeprinses: de Duitse Elisabeth

Wie is de ultieme modeprinses? Nouveau zet de tien meest originele moderoyals van door de jaren heen op een rij, op zoek naar de absolute nummer één. Vandaag: een graag geziene gast bij modeshows. We zijn op zoek naar de ultieme modeprinses. Vandaag zoomen we in op onze nummer acht, de Duitse sch...

 Modeprinses: de Duitse Elisabeth

Wie is de ultieme modeprinses? Nouveau zet de tien meest originele moderoyals van door de jaren heen op een rij, op zoek naar de absolute nummer één. Vandaag: een graag geziene gast bij modeshows.

We zijn op zoek naar de ultieme modeprinses. Vandaag zoomen we in op onze nummer acht, de Duitse schone Elisabeth Von Thurn und Taxis (35).

Prinsessen die daadwerkelijk aan de slag gaan in de modewereld hebben we niet veel, maar dat is precies wat Elisabeth TNT (zoals ze haar beroemde en lange achternaam zelf graag afkort) doet. Ze werkt als modejournaliste voor de Britse Vogue en woont in Londen.

 

Seriously dude, where is my car? #lastnight #philipguston #hauserwirth #party

Een bericht gedeeld door Elisabeth von Thurn und Taxis (@elisabethtnt) op

Elisabeth werd geboren in weelde in een van de rijkste (en voormalig prinselijke) families van Duitsland, en richtte haar pijlen al snel op de modieuze kant van een bestaan met geld. Zo schreef ze voor allerlei modebladen over haar jeugd als ‘prinses’ en haar goede familievrienden, onder wie Michael Jackson (op wiens Neverland Ranch ze regelmatig verbleef).

Tegenwoordig is ze een graag geziene gast op de frontrows van New York, Parijs en Milaan, en loopt ze veel modefeestjes af voor Vogue. Wie heeft dan nog een echte prinsessentitel nodig?

 

Spot me if you can #cruise2017 #prada ? @princessgloriasportrait

Een bericht gedeeld door Elisabeth von Thurn und Taxis (@elisabethtnt) op

 

crushing hard on these little beauties ?????? @fabriziovitiworld #couture #couture17

Een bericht gedeeld door Elisabeth von Thurn und Taxis (@elisabethtnt) op

De top tien tot zover:

10: Maria-Olympia van Griekenland

9: Madeleine van Zweden

8: Elisabeth Von Thurn und Taxis