Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Mette-Marit, Ingrid en Sonja: fashionable op de piste

Een Vuitton, een Saint Laurent en een Demellier lopen op de berg... In Noorwegen kunnen ze het als geen ander: fashionable wintersporten. Dat bewezen de drie royal vrouwen van de familie zondag maar weer eens, toen ze bij wijze van familie-uitje naar het Holemkollen Ski Festival togen. Koningin S...

Mette-Marit, Ingrid en Sonja: fashionable op de piste

Een Vuitton, een Saint Laurent en een Demellier lopen op de berg...

In Noorwegen kunnen ze het als geen ander: fashionable wintersporten. Dat bewezen de drie royal vrouwen van de familie zondag maar weer eens, toen ze bij wijze van familie-uitje naar het Holemkollen Ski Festival togen.

Koningin Sonja, prinses Mette-Marit en dochter Ingrid Alexandra (vergezeld door koning Harald, kroonprins Haakon en prins Magnus) waren daar allemaal aanwezig om het 130e jubileum van de organisatie te vieren. Dat deden ze allemaal in dezelfde officiële festivaljas, maar wel met zo hun eigen modische omlijsting.

Sonja ging bijvoorbeeld voor een top van Ralph Lauren en een tas van Louis Vuitton...

Schoondochter Mette-Marit werd gespot met haar prachtige zonnebril van Saint Laurent en haar bekende Cartier-ring...

En dochter Ingrid Alexandra ging op Young Royal op leuke Puma-gympen met een luxe tas van Demellier London en een haarband van Lacoste.

Heerlijk om te zien, drie generaties die elk zo hun eigen draai aan piste-chic geven.

Beeld: ANP/Kongehuset

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in