Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Met de koning in de cockpit

Een KLM-passagier kreeg deze week de schrik van zijn of haar leven: er werd tijdens een overboekte vlucht een plekje vrijgemaakt in de cockpit. Naast piloot Willem-Alexander. Dat meldt Royal Central vandaag (donderdag). De koning zou de passagier hebben uitgenodigd om in de cockpit mee te vliegen...

Met de koning in de cockpit

Een KLM-passagier kreeg deze week de schrik van zijn of haar leven: er werd tijdens een overboekte vlucht een plekje vrijgemaakt in de cockpit. Naast piloot Willem-Alexander.

Dat meldt Royal Central vandaag (donderdag). De koning zou de passagier hebben uitgenodigd om in de cockpit mee te vliegen tijdens een vlucht van Amsterdam naar Parijs.

Het zou zijn gebeurd op een overboekte vlucht, waar slechts één iemand niet mee kon. Gelukkig wist de koning nog een vrij plekje in het vliegtuig te vinden: in de cockpit dus. Dat was nogal een verrassing, meldt de bron van de Britse site, vooral aangezien de passagier én het grondpersoneel niet wisten dat de koning de piloot van deze vlucht was.

De klant is, eh, koning hè.

Of het verhaal ook daadwerkelijk waar is, is niet bevestigd. Maar dit is natuurlijk wel nét het soort spontane actie dat we gewend zijn van ons koningspaar, en het zou dus zeker kunnen.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in