Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Meghans trouwjurk in het echt zien?

De trouwjurk van Meghan zou heel binnenkort al te zien zijn in een tentoonstelling bij Windsor Castle. En die willen we zien natuurlijk. Die prachtige Givenchy-jurk die in mei geschiedenis schreef... die wil je toch in het echt gezien hebben? Bij Windsor Castle gaan ze er vanuit: op de locatie va...

Meghans trouwjurk in het echt zien?

De trouwjurk van Meghan zou heel binnenkort al te zien zijn in een tentoonstelling bij Windsor Castle. En die willen we zien natuurlijk.

Die prachtige Givenchy-jurk die in mei geschiedenis schreef... die wil je toch in het echt gezien hebben? Bij Windsor Castle gaan ze er vanuit: op de locatie van Harry en Meghans sprookjeshuwelijk zouden ze nu al bezig zijn met een speciale wedding-expositie, zo delen insiders met de Daily Express.

De jurk van Meghan zou nog voor het einde van het jaar te zien moeten zijn bij het kasteel, gelegen op ongeveer een uurtje buiten Londen. Eerst is het wachten nog op het huwelijk van prinses Eugenie (het nichtje van Harry en William), die in oktober ook in Windsor Castle trouwt. Wellicht dat haar jurk daarna direct het museum in kan.

Het gaat momenteel lekker op Windsor Castle: het kasteel trok in 2017 ruim 1,4 miljoen bezoekers aan, een record. Daar zullen Meghan en Harry veel mee te maken hebben gehad. Bij ons staat Windsor nu in elk geval op het verlanglijstje.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in