Meghans drukke 2018

Meghans drukke 2018

Natuurlijk moet ze op zoek naar een jurk, een bruidsboeket, het winnende kapsel en nog veel meer. Maar er is meer werk aan de winkel voor Meghan Markle, in 2018.

De trouwerij is nog een ding. Tuurlijk, daar is Meghan ontzettend druk mee. Maar dat wordt ook grotendeels door anderen geregeld. Maar Meghan heeft nog meer te doen voor ze zich tot de Windsors mag rekenen.

BekerenMeghan dient voor haar huwelijk gedoopt te worden door de Church of England, waar oma Elizabeth natuurlijk van aan het roer staat.

Meghans drukke 2018

InrichtenHarry woonde een paar jaar als bachelor in Nottingham Cottage, maar nu Meghan er bij intrekt zal ze haar stempel willen drukken op ‘Notts Cotts’. En dat krijgt nog best een beetje prioriteit, want ze zit er toch elke dag.

Meghans drukke 2018

Goede doelen zoekenEen beetje royal heeft haar eigen goede doelen, en dat is ook precies de bedoeling voor Meghan. Zij werkte al met onder andere de VN, maar nu ze definitief op Britse bodem staat, zal ze op zoek moeten naar lokale doelen om mee samen te werken.

Meghans drukke 2018

Een tour voorbereidenJawel: de eerste royal tour van Meghan en Harry staat al in de boeken. Waar de twee naartoe gaan is nog niet bekend, wel dat het snel zal gebeuren. Ook Will en Kate gingen slechts drie maanden na hun jawoord al naar Canada.

Meghans drukke 2018

Ook nog een beetje genietenDat eh, wordt een hele uitdaging. Maar met Harry aan haar zijde moet dat toch lukken? We gunnen ze in elk geval een hele relaxte oudjaarsavond.

Meghans drukke 2018