Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Meghans BFF: meet the Mulroneys

Toen ze onlangs naar Canada vloog, logeerde Meghan Markle bij haar beste vriendin Jessica Mulroney. Hoog tijd om kennis te maken met Jess en haar knappe man, a.k.a. de potentiële beste vrienden van de duke en duchess. Meghan mag dan een kersverse royal zijn, mooi niet dat ze haar oude vriendschap...

Meghans BFF: meet the Mulroneys

Toen ze onlangs naar Canada vloog, logeerde Meghan Markle bij haar beste vriendin Jessica Mulroney. Hoog tijd om kennis te maken met Jess en haar knappe man, a.k.a. de potentiële beste vrienden van de duke en duchess.

Meghan mag dan een kersverse royal zijn, mooi niet dat ze haar oude vriendschappen vergeten is. Zo zou ze nog altijd het allerhechtst zijn met styliste Jessica Mulroney en haar echtgenoot Ben. Wiens kindjes natuurlijk ook een grote rol speelden tijdens de royal wedding. Maar... wie zijn de Mulroneys nou eigenlijk?

Jessica Mulroney en Meghan leerden elkaar kennen toen Meghan voor Suits in Toronto kwam wonen. De vonk sloeg over tussen de PR-dame slash stylist en de actrice, en de twee gingen zelfs regelmatig samen op vakantie. Oh, en Jess kleedde Meghan voor haar eerste officiële uitje met Harry, naar de Invictus Games.